آرشیو اردیبهشت ماه 1397

خانه هوشمند الفا

چيلر چيست؟

۹۵ بازديد

چيلر ماشيني است كه از طريق يكي از سيكل­ هاي تبريد و مبدل­ هاي حرارتي گرما را از يك مايع مي زدايد و براي خنك كردن تجهيزات و يا جريان­ هاي فرايندي، استفاده مي كند.

سرمايش (تبريد) عبارت است از ايجاد شرايطي براي كاهش دماي يك محيط يا يك ماده، نسبت به محيط آن. به بيان ديگر تبريد، انتقال گرما از يك محيط با دماي پايين تر به يك محيط با دماي بالاتر است. اين تعريف پايه گذار مبحث سرمايش در صنعت تهويه مطبوع است.

در گذشته، سرمايش به كمك نگهداري يخ و برف فشرده در محفظه­ هاي مخصوص فراهم مي­ شد. نزديك به 200 سال پيش مايكل فارادي از طريق مجموعه آزمايشاتي موفق به ارائه مبنايي براي كار ماشين هاي جذبي شد. اولين ماشين تبريد دستي بر اين مبنا در انگلستان تحولي در صنعت تبريد به وجود آورد. بعدها سيكل جذبي با استفاده از آمونياك بعنوان ماده جاذب و آب به عنوان مبرد توسط فرديناند كاره مورد استفاده قرار گرفت، كه مبناي اولين چيلر جذبي بود.

از مهمترين الزامات هر ساختماني و به عبارتي قلب تپنده­ ي آن سيستم تهويه مطبوع آن است، اين مهم در ساختمان هاي بزرگ با استفاده از چيلر انجام مي پذيرد، چيلر ماشيني است كه گرما را از يك مايع و از طريق يك چرخه بخار فشرده (Vapor Compression) و يا تبريد جذبي (Absorption Refrigeration) مي­زدايد كه اين مايع نهايتاً پس از عبور از يك مبدل حرارتي براي خنك كردن تجهيزات، و يا يك جريان فرآيندي مانند هوا يا آب استفاده مي­ شود. از طرفي گرماي تلف شده به عنوان يك محصول جانبي شناخته مي­ شود كه بايستي در محيط آزاد شده و يا براي يك فرآيند گرمايشي استفاده شود. موارد مورد توجه در طراحي و انتخاب چيلرها شامل عملكرد، بازده، تعمير و نگهداري، و اثرات زيست محيطي چرخه عمر محصول است. چيلرها معمولاً در دو نوع چيلر جذبي و  چيلر تراكمي ساخته مي شوند 

خانه هوشمندخانه هوشمند الفا نمايندگي خانه هوشمندپذيرش نمايندگي خانه هوشمندهوشمندسازي ساختمان- خانه ي هوشمند- -هوشمندسازان-هوشمندسازيسيستم مديريت هوشمند ساختماناخذ نمايندگي خانه هوشمندآپارتمان هوشمندمجتمع هوشمندهوشمندسازي خانههوشمند سازي ويلاكليد لمسي هوشمندابياري هوشمندسيستم هوشمند ساختمانخانه هاي هوشمند در ايرانخانه هاي هوشمند در رشت

سيستم اعلام و اطفاي حريق:

۹۴ بازديد

سيستم اعلام و اطفاي حريق:

همانطور كه گفتيم خانه هوشمند يعني خانه اي كه تمام سيستم هاي خانه به هم متصل اند و توسط كنترل كننده هدايت مي شوند سيستم اطفاي حريق يكي از اين سيستم هاست سناريو پياده شده هنگام آتش سوزي در يك خانه هوشمند به صورت زير است.

در هنگام آتش سوزي BMS محل دقيق آتش سوزي را متوجه مي شود و به سيستم تصويري آن بخش از ساختمان دستور فعال شدن مي دهد تا عمل امداد رساني بهتر انجام شود. همچنين به سيستم تهويه دستور مي دهد كه در آن قسمت از ساختمان فعاليت نكند تا هواي تازه به آتش نرسد و آن را شعله ور نكند. سپس به سيستم برق دستور مي دهد كه برق آن قسمت را قطع كند تا از ايجاد خسارت هاي احتمالي جلو گيري كند. سپس به آسانسور دستور مي دهد فقط بين قسمت آتش گرفته ساختمان و طبقه همكف توقف كند و …

نمايندگي خانه هوشمنداخذ نمايندگي خانه هوشمند -كليد لمسي هوشمند بلاگ هوشمند سازانخانه هوشمند الفاخانه ي هوشمند- اپارتمان هوشمند- هوشمندسازي ساختمان 

چرا خانه اي هوشمند داشته باشم؟

۸۱ بازديد

به طور كلي دغدغه ي انسان امروزي استفاده كمتر از منابع انرژي تجديد ناپذير است. و در اين راه تمام تلاش خود را مي كند تا كمتر از انرژي هاي تجديد نا پذير استفاده كند و اين نياز خود را به انرژي از انرژي هاي تجديد پذير مرتفع سازد. براي رسيدن به اين هدف از فناوري هاي گوناگون استفاده كرده است از جمله خودرو هاي هيپريدي، خانه هاي سبز، خانه هاي هوشمند و …. كه در اين جا مي خواهيم مختصري درباره خانه هاي هوشمند، برتري هاي خانه هاي هوشمند نسبت به خانه هاي معمولي، توانايي هاي خانه هاي هوشمند و تكنولوژي هاي به كار رفته در اين خانه ها را بررسي كنيم ...

خانه ي هوشمند چيست؟

به طور كلي هر خانه اي كه وسايلش با يكديگر و با پيرامون خود در ارتباط باشند و توسط يك كنترل كننده مركزي كنترل شوند را خانه هوشمند گويند.

به عنوان مثال سيتم روشنايي ( از جمله چراغ ها پرده ها و …) روي يك بستر اينترنت قابل كنترل خواهند بود و شما مي توانيد توسط گوشي تلفن همراه خود اين سيستم را كنترل كنيد. ( البته كنترل سيستم روشنايي به صورت اتوماتيك با فيد بگ گرفتن از محيط نيز امكان پذير است كه در ادامه شرح داده خواهد شد. )

چرا خانه ي هوشمند؟

پارامتر هاي مهمي اين خانه ها را نسبت به خانه هاي معمولي متمايز مي كنند كه به چند تا از آن ها در زير به اختصار اشاره مي كنيم:

راحتي: در يك كلام مي توان گفت شهودي ترين پارامتر خانه هاي هوشمند راحتي زندگي كردن در اين خانه هاست. خانه هايي را در نظر بگيريد كه در آن از كنترل باز شدن درب پاركينگ و روشن شدن چراغ ها تا روشن كردن ماكروويو براي گرم كردن غذا و آبياري باغچه حتي زماني كه در منزل نيستيد توسط تلفن همراه تان انجام مي شود.

استفتده بهينه از انرژي: درباره اين بخش در مقدمه توضيح داده شد اما چگونه اين خانه ها انرژي را بهتر كنترل مي كنند؟ يكي از روش ها كنترل پرده هاي خانه به طور هوشمند جهت تامين نور مورد نياز و يا كنترل دما خانه به صورت مداوم روي يك دماي خاص و يا قطع خودكار سيستم روشنايي گرمايشي و سرمايشي خانه هنگامي كه كسي خانه نيست. يكي ديگر از روش هاي كاهش مصرف انرژي در اين خانه ها استفاده از لامپ هاي LED مي باشد كه در ادامه برتري هاي لامپ هايLED نسبت به لامپ هاي معمولي آورده مي شود.

 

 

خانه هوشمند رشت- خانه ي هوشمند - خانه هوشمند الفا- ساختمان هوشمند- هوشمند سازي ساختمان - پذيرش نمايندگي خانه هوشمند- خانه هاي هوشمند در ايران-  نمايندگي خانه هوشمند-خانه هوشمند- اخذ نمايندگي خانه هوشمند

BMS

۹۴ بازديد

يكي ديگر از فاكتور هاي مهمي كه مورد توجه BMS قرار مي گيرد مبحث برق اضطراري مي باشد. برق اضطراري به محض قطع برق شهر فعال شده و از از كار افتادن سيستم هاي الكتريكي و برقي خانه جلوگيري مي كند. برق اضطراري معمولا توسط UPS(و يا همان باتري هاي قابل شارژ) يا ديزل ژنراتور ها تامين مي شود. كه در هنگام وصل بودن برق شهر UPS ها شارژ مي شوند و در هنگام نياز به صورت توليد كننده انرژي وارد شبكه مي شوند. سيستم BMS نظارت دقيقي بر ديزل ژنراتور ها و UPS ها در زمان وصل برق شهر دارند تا در زمان قطع برق اين وسايل بدون هيچ مشكلي و به سرعت وارد شبكه شوند. از جمله نظارت ها بر سيستم برق اضطراري توسط BMS عبارتند از:

مانيتورينگ وضعيت روشن و خاموش بودن ديزل

ميزان توان توليدي ديزل

ميزان فشار روغن ديزل ( آلارم در هنگام كم بودن)

ميزان شارژ باتري ديزل ( آلارم در هنگام كم بودن)

هدف از نوشتن اين محتوا توضيح تئوري عملكرد سيستم هاي به كار رفته در خانه هاي هوشمند نبود و آوردن بحث هاي تخصصي كه از حوصله اين محتوا خارج است نبود و فقط قسمتي از توانايي و تكنولوژي هاي اين خانه ها آورده شد تا خوانندگان گرامي ديد روشني نسبت به اين خانه ها پيدا كنند.

خانه هوشمند- خانه هوشمند الفا- خانه هوشمند رشت- نمايندگي خانه هوشمند- پذيرش نمايندگي خانه هوشمند- هوشمندسازي ساختمان- ساختمان هوشمند- خانه ي هوشمند- -هوشمندسازان-هوشمندسازي- سيستم مديريت هوشمند ساختمان- اخذ نمايندگي خانه هوشمند

تقسيم بندي PLCاز لحاظ شكل ظاهري

۱۲۴ بازديد

 

 

PLCاز لحاظ شكل ظاهري به دو گروه يكپارچه و مدولاتور تقسيم بندي مي شوند:

 

1- PLCهاي كوچك معمولا به صورت (Compact) يكپارچه طراحي و ساخته شده اند به اين معنا كه منبع تغذيه و cpu و ماژول هاي ورودي و خروجي به صورت يكپارچه در كنار هم متصل هستند و يك واحد تلقي مي شوند در اين نوع PLC قادر به نگهداري فقط 1000 خط برنامه مي باشد اما مكاني جهت اتصال به پروگرام و ورودي و خروجي هي اضافي وجود دارد.

 

2- در انواع مدولاتور بر خلاف نوع يكپارچه كاربر مي تواند ماژول هاي ورودي و خروجي دلخواه را از آن خانواده بسته به نياز خود انتخاب و در كنار هم قرار دهد. كه شامل كارت هاي جداگانه منبع تغذيه ، cpu، وردي و خروجي به تعداد مورد نياز مي باشد كه به ترتيب روي RACK و در داخل (SLOTS) شكاف ها نصب مي شوند.


خانه هوشمند رشت- خانه ي هوشمند - خانه هوشمند الفا- ساختمان هوشمند- هوشمند سازي ساختمان - پذيرش نمايندگي خانه هوشمند- خانه هاي هوشمند در ايران-  نمايندگي خانه هوشمند-خانه هوشمند- اخذ نمايندگي خانه هوشمند

 

مزاياي اتوماسيون صنعتي

۱۰۸ بازديد

   به طور كلي برخي از مزاياي اتوماسيون صنعتي از اين قبيل اند:

- تكرارپذيري فعاليتها و فرايندها

- افزايش كيفيت محصولات توليدي

- افزايش سرعت توليد (كميت توليد)

- كنترل كيفيت دقيقتر و سريعتر

- كاهش پسماندهاي توليد (ضايعات)

 

هوشمندسازي ساختمان - خانه ي هوشمند-  خانه هوشمند در رشتهوشمندسازي ساختمان در رشت-هوشمندسازي خانههوشمند سازي واحد هاي مسكونيهوشمند سازي واحد هاي تجاري-هوشمندسازي ويلاخانه هوشمند- اخذ نمايندگي خانه هوشمند-

PLC

۱۱۳ بازديد

 

 

PLC ها را مي توان از نظر اندازه حافظه يا تعداد ورودي و... مي توان به انواع زير تقسيم بندي كرد.

 

PLC هاي كوچك: جايگزيني براي كنترل كننده هاي سنتي است. تابعيت گسترش محدود و حداكثر دو يا چند ورودي/خروجي دارند. و برنامه نويسي آنها، نردباني يا با دستورات نمادي صورت مي گيرد.

 

PLC هاي متوسط: اين PLC ها ساختار مدولار دارند در نتيجه توسعه و يا تغيير آنها ساده است و تنها با اضافه نمودن يا تغيير مدولها صورت مي گيرد. تعداد ورودي/ خروجي زياد و توسعه سيستم در آينده متصل مي باشد. امكانات ارتباطي زياد دارند و مي توان از آنها در كنترل گسترده استفاده كرد و برنامه نويسي آنها نردباني يا نمادي و يا دستورات گرافيكي است.

 

PLC هاي بزرگ: در مواردي كه تعداد ورودي ها/ خرروجي ها زياد است و يا عمليات كنترلي پيچيده است از PLC هاي بزرگ استفاده مي گردد از اين PLC ها براي هدايت تعدادي PLC كوچك نيز استفاده مي شود و برنامه نويسي اين نوعPLC ها معمولا با استفاده از زبان هاي سطح بالا صورت مي گيرد.

 

خانه هوشمند رشت- خانه ي هوشمند - ساختمان هوشمند- هوشمند سازي ساختمان - پذيرش نمايندگي خانه هوشمند- خانه هاي هوشمند در ايران-  نمايندگي خانه هوشمند-خانه هوشمند

 

اتوماسيون صنعتي يا روباتيزه كردن (Industrial Automation)

۹۷ بازديد

اتوماسيون صنعتي يا روباتيزه كردن (Industrial Automation) به معني استفاده از ابزارهاي كنترلي (مثلاً كامپيوتر) به جاي انسان به منظور هدايت و كنترل ماشين آلات صنعتي و پروسه‌هاي توليد است. اتوماسيون به بهره‌گيري از سامانه‌هاي كنترل (مثل كنترل عددي، كنترل منطقي قابل برنامه ريزي، و ديگر سيستم‌هاي كنترل صنعتي)، مكانيكي و الكترونيكي به كمك رايانه ها براي پايش (كنترل) خط توليد گفته مي‌شود، كه در آن هدف، كاهش نياز به دخالت انسان است.اتوماسيون صنعتي

 

اتوماسيون از لحاظ لغوي به معناي “كنترل و هدايت دستگاهي بطور خودكار” ميباشد. در صنعت امروزي هدف كنترل رسيدن به معناي كامل لغت اتوماسيون است ولي به دلايل متفاوت اين هدف امكان پذير نيست و دربيشتر مواقع يك سيستم نيمه خودكار داريم كه بخشي از كنترل توسط اپراتور و بخشي از آن توسط سيستم كنترل تعبيه شده انجام ميگيرد.

 

يكي از مهمترين اركان توليد صنعتي، اتوماسيون است كه تا قبل از پيدايش آن، از دستگاههاي مختلفي براي كنترل خطوط توليد استفاده مي كردند كه هر يك به شكل مجزا عمل مي كردند و در آنها محدوديت ها و مشكلات زيادي نيز وجود داشت. هدف از اتوماسيون سازي و استفاده از روبات، افزايش كارايي تجهيزات صنعتي و توليدي است. هماهنگي و تناسب ميان دستگاهها و روباتها و ايجاد شبكه در يك نظام توليد، نتيجه استفاده از تكنولوژي اتوماسيون مي باشد.

 

هوشمندسازي ساختمان - خانه ي هوشمند-  خانه هوشمند در رشت- هوشمندسازي ساختمان در رشت-هوشمندسازي خانه- هوشمند سازي واحد هاي مسكوني- هوشمند سازي واحد هاي تجاري-هوشمندسازي ويلا- خانه هوشمند- اخذ نمايندگي خانه هوشمند-

محدوده ي كاربرد كليدهاي لمسي

۱۰۳ بازديد

 

يكي از مباحثي كه همواره در زيبا سازي محيط هاي مختلف مورد توجه قرار مي گيرد، اهميت به روشنايي يك فضا است كه پرداختن به آن از مهم ترين نيازهاي انسان است در راستاي تحقق اين نياز تمام ابزارهايي كه براي روشن كردن محيط نيز استفاده مي شوند به اندازه ي خود منبع نور، از اهميت بالايي برخوردار مي گردند. در طراحي دكوراسيون داخلي منازل يا محل هاي مختلف همواره اجزا و عناصر كوچكي وجود دارند كه شايد حضور آنها به چشم نيايد ولي بودنشان ضروري و كاربردي است و البته در صورتي كه به درستي انتخاب شوند علاوه بر كاربردي كه دارند مي توانند در زيبايي محيط نيز تاثير  بسزايي بگذارند.

كليد و پريز از ابزار كنترل جريان برق هستند و حضور آنها در مدارات الكتريكي امري غير قابل چشم پوشي است. كليد ها و پريز ها به دليل نوع كاربرد و استاندارد هاي مربوطه به انواع گوناگوني تقسيم مي شوند. كه هر كدام بنا بر مكان مورد استفاده انتخاب مي گردند. همچنين در محاسبات الكتريكي، براي كليد ها و پريز ها بايد استاندارد هايي رعايت گردد كه بوسيله آن بتوان ضريب اطمينان و ايمني را بهبود بخشيد وكارايي را افزايش داد. محل كاربردكليد و پريز هاي لمسي در انواع پروژه ها از جمله خانه هاي لوكس ، بيمارستان ها و كلينيك هاي مدرن بد دليل اينكه استفاده از كليد لمسي بسيار بهداشتي تر از كليد معمولي است و ادارات و آفيس هاي لوكس مي باشد.

خانه هوشمندخانه هوشمند الفاخانه هوشمند رشتنمايندگي خانه هوشمند

ايمني هوشمند

۱۰۲ بازديد

ايمني هوشمند

 

  • امكان تعريف سناريوهاي كنترلي تهويه براي شرايط محيطي اضطراري (آلودگي هوا، بالارفتن ميزان آلاينده هاي سيال، آتش سوزي و ...)
  • امكان يكپارچه سازي سيستم اعلام حريق ساختمان نعيين موقعيت حريق و كنترل وضعيت آتش نشاني در قسمت هاي مختلف ساختمان
  • امكان مديريت شرايط بحراني (تنظيم فشار هواي راه پله ها، قفل/باز شدن درب راه پله هاي اضطراري و ...)

خانه هوشمندخانه هوشمند الفاخانه هوشمند رشتنمايندگي خانه هوشمند